Vuokrattava otsonaattori

Hajunpoisto otsonoimalla

Otsonointi on helppo ja tehokas tapa hävittää monenlaiset hajuongelmat niin kodeista, yrityksistä, rakennuksista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. Otsoni hävittää haitallisia bakteereita ja allergianaiheuttajia sekä homeen, kosteuden, polttoaineiden, tupakan, eläinten ja savun aiheuttamat hajut pysyvästi.

Nykyaikana erilaiset hajut ja allergiat alkavat olla yhä suurempi ongelma. Saasteet, käryt, voimakkaat tuoksut, tupakka, pölypunkit, lemmikkieläinten pöly, puiden ja kasvien siitepölyt sekä home-ja sieni-itiöt ovat haitallisia terveydelle sekä astmaatikoille ja allergikoille myös oireettomille ihmisille. Otsonointi on tehokas tapa poistaa epämiellyttävät hajut ja eliminoida haitalliset itiöt ja bakteerit.

Otsonaattori

Ammatti- tai esim. huoneistokäyttöön tarkoitettu otsonaattori. Tämä malli on erittäin suosittu mm. hotelleissa. Tämä otsonaattori on pelkästään ilmanpuhdistukseen tarkoitettu eli ei sisällä vedenpuhdistustarvikkeita.

Käyttökohteita

Rakennuksissa, autoissa, asunnoissa, mökeillä, veneissä, asuntovaunuissa ym.

  • Pahojen ja häiritsevien hajujen poisto.
  • Bakteerien ja virusten tuhoaminen.
  • Polttoaineiden ja öljyjen haju.
  • Kotieläinten aiheuttamat allergiset tekijät
  • Tupakanhajun poistaminen
  • Eläinten aiheuttamien hajujen poisto
  • Homeen poisto / tuhoaminen
  • Maalin hajun poisto

Otsonaattorin vuokra

50 € / vrk / pienempi laite (7 g)
70 € / vrk / suurteholaite (20 g)
+ lähettämisen postikulut (laitteen voi myös noutaa).

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin yleisesti käytetty kloori (Cl) Tämä laite tuottaa otsoonia joka riittää noin 100 – 200 m² huoneen puhdistukseen. Voitte valita näppäimillä joko 3.5 G tai 7 G otsonitason. Ajastin 30 min, 1 h, 2 h, 4 h tai jatkuva toisto. Suurteho laitetta käytetään vaikeissa hajuhaitoissa kuten home, savu ja tupakanhaju.

Otsonointi poistaa hajut ja allergeenit

Otsonointi on helppo, turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa epätoivotut hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä.

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja, mutta otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu. Homeitiöt ja hajut jotka ovat tarttuneet kalusteisiin ja huoneiston pintoihin saadaan myös tällä tavoin poistettua.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Ohjeita

Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, mutta oikein käytettynä otsonointi on kuitenkin turvallista. Otsonointia tarvitsevat tilat käsitellään tietty aika ja otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella. Otsonaattorin voi kuitenkin käydä sammuttamassa pikaisesti ja avaamassa ikkunat. Kunnollisen tuuletuksen jälkeen tilat ovat taas käytettävissä.

Otsonoitavassa tilassa ei saa pitää huonekasveja, eikä elintarvikkeita, jotka eivät ole jääkaapissa tai tiiviissä pakkauksessa. Hajua imeneet tavarat, esim. tekstiilit ja kalusteet joissa verhoilua, kannattaa imuroida ja sijoittaa ilmavasti ennen otsonointia. Komeroiden ovet kannattaa jättää auki mikäli myös komeroissa esiintyy hajua. Otsonointi tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen jos tila on suljettu ja ilmanvaihto vähäinen. Ilmanvaihtokone kannattaa sammuttaa.

Otsonointilaite on sijoitettava huonetiloissa vähintään 1,5 metrin korkeudelle koska otsoni on ilmaa raskaampaa, tuulettimilla voidaan tehostaa otsonin levittäytymistä. Hajunpoistoon tarvittava aika riippuu tilan koosta ja materiaaleista sekä hajun aiheuttajasta ja pinttyneisyydestä. Korkea lämpötila ja ilmankosteus vähentävät otsonoinnin tehoa.

Homeen, tupakansavun ja eläinten hajun saa yleensä poistettua nopeasti, mutta esim. tulipalon aiheuttama haju tai kalman haju vaativat pitemmän ja vahvemman käsittelyn. Normaali käsittelyaika huoneistoissa on 1 – 3 vuorokautta.

Remontoitavissa huoneistoissa tulisi hajun poisto tehdä siinä vaiheessa kun asunto on mahdollisimman tyhjä ja paljas, eli kun kaikki uusittavat materiaalit on poistettu ja huoneisto siivottu. Uusia pintamateriaaleja ei kannata laittaa ennen käsittelyä, koska otsoni ei pääse vaikuttamaan tapetin tai maalin läpi yhtä tehokkaasti kuin paljaaseen pintaan.

Vuokraamme otsonaattoria ympäri Suomen. Toimitamme laitteen postilla tai sen voi noutaa.


Katso lisätietoja hajutpoisotsonaattori.fi »

Tiedustelut »